Friday, April 8, 2011

8 recept

Grillpremiär idag! Man är väl lite ringrostig såhär i början av säsongen, men köttet ligger i marinad, salladen är blandad, halloumin smidigt färdigskuren, Pepsin på kylning (känns ganska rutinerat faktiskt!)

Dessutom har vi vågat friskt (hälften vunnet) och åstadkommit vad som kan bli årets nykomling på sås-/dippfronten. Den är lila, den är snygg och den är... hemlig?!

1. Koka hemlig ingrediens #ett.
2. Tärna hemlig ingrediens #två.
3. Mosa, mixa, rör runt.
4. Salta och krydda efter smak. GOTT!
5. Lägg upp på ett passande fat/skål, helst ett som gör färgen rättvisa!



Kan du inte lista ut de hemliga ingredienserna? Bjud in mig på grillknytis i sommar så får du smaka, så blir det kanske lättare att gissa!

1 comment:

  1. Du är officiellt inbjuden på grillknytis i Citta del Mare i sommar. Våga bara säga nej!

    Gissning på hemlig ingrediens#två: Rödbetor?

    ReplyDelete