Saturday, April 9, 2011

7 recept

  • 4 dl ekologiska kokosflingor.
  • 75 g smör.

  • 1 ägg.
  • 2 dl creme fraiche.
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver.
  • 300 g frysta hallon.

  • Blanda ihop kokosflingor och smör till en jämn smet. Tryck ut i en pajform. Förgrädda i 200 grader.
  • Gör under tiden iordning fyllningen: tina hallonen. Vispa ihop ägg, creme fraiche och vanilj. Vänd ner hallonen.
  • När "skalet" fått lagom med färg, bred ut fyllningen och fortsätt grädda i ca 20-30 minuter på 200 grader längst ner i ugnen.

= goood paj som Sarah också kan äta! Yippi Ki-Yay, MF!


Servera med påskmust!

Förövrigt; grillning igår, fläckvis rensopad asfalt och så har jag bränt kinderna och använt jeansjacka idag = sommaren är här?

No comments:

Post a Comment