Friday, November 5, 2010

Inredningsfrågan vol. 1.1





Jaha. Saker fortsätter att gå emot mig. Jag fortsätter att ha väldigt ogivande argumentatationer med mig själv och min väckarklocka på morgonen om huruvida jag behöver kliva upp eller inte. Jag fortsätter av någon dum anledning förlora argumentationen med mig själv, jag skyller på att jag inte tänker speciellt klart sådär på morgonen. Jag fortsätter att trampa den långa uppförsbacken till skolan och fortsätter att somna, just när det händer något viktigt på föreläsningarna. Det är ofantligt respektlöst av mig FÖRLÅT men jag rår inte för det.

Och precis i insomningstillfället så får jag lite panik, för det känns som om min kropp är så trött att den kan få för sig att glömma bort att andas, eller att hjärtat ska sluta slå. Så jag försöker, försöker verkligen, att hålla mig vaken, för mitt drömjag tror, är helt övertygad om, att om jag somnar så kommer jag att dö. Men så somnar jag ändå. Riktigt dålig självbevarelsedrift där!?

Och som om detta inte vore nog, fick jag igår avslag på min lilla undantagsansökan hos hyresvärden. Hon har "tänkt på saken", lite för länge enligt mitt tycke, och tydligen bestämt sig för att Tosca inte får hälsa på mig. Jäkla dumheter! Så hur ska jag nu lösa det här? Sarah är positiv som alltid, och det värmer. Men det känns ändå inte helt snällt.

Jag kan än så länge inte bjuda på någon lösning, men jag kan bjuda på en uppföljning av det där inredningsprojektet. Först lite uppföljning på den förra frågan, jag tänker lite såhär: tallrikshylla, men med mindre krusiduller, inte så... lantligt... och så givetvis snyggare saker däri; kokböcker, våra egna fotografier... och LP-skivor!? =O Kanske en och annan tallrik ändå också, om man hittar några som passar in.

Men nu! Ny fråga! Fortsätter på kökstemat tror jag. En lampa från IKEA och en från EM, lite samma stuk.



Eller... egentligen kan väl vilken taklampa som helst sitta i vilket rum som helst, beroende på resten av rummet. Så du behöver inte alls tänka kökstema. Det var bara att jag googlade kökslampa...

Just let me know. Ris och ros.

Äsch, nu måste jag ut och jogga den här veckan ur benen så jag får sätta mig och dö i duschen. Ställa in larmet på en halvtimme och slå på varmvattnet bara. Yiiiha.

3 comments:

  1. Tänk Jonna, när vi förhoppningsvis delar lägenhet sen så kan vi ju hjälpas åt att argumentera mot de dumma väckarklockorna som alltid envisas med att ringa när det är som skönast i sängen. ;p Haha.

    Vad gäller lamporna så går den första nog bort för min del. Den andra är finare. :) Men, har ändå lite svårt att bestämma mig för om jag ska tycka om den mycket eller lite. Hehe. Men, jag kan absolut tänka mig att ha den i något rum, med rätt omgivning (det gäller väl såklart all inredning, men i alla fall).

    En av alla bra saker (som jag tror kommer att hända i Umeå) är att jag kommer att ha någon att träna med. ;) Jag är helt värdelös på att släpa mig ut och springa eller liknande på egen hand.

    ReplyDelete
  2. Vet du, att ha någon att träna med kommer bli ditt allra minsta problem tippar jag. Även om det kanske inte alltid kommer vara jag, för att jag har andra träningar också, men liksom träna... det är vad folk gör här. Har du inga i din klass så ska jag ge dig ett gäng träningskompisar ;)

    ReplyDelete
  3. Tack Jonna! :) Det blir perfekt!

    ReplyDelete