- 4 dl ekologiska kokosflingor.
- 75 g smör.
- 1 ägg.
- 2 dl creme fraiche.
- 1/2 tsk äkta vaniljpulver.
- 300 g frysta hallon.
- Blanda ihop kokosflingor och smör till en jämn smet. Tryck ut i en pajform. Förgrädda i 200 grader.
- Gör under tiden iordning fyllningen: tina hallonen. Vispa ihop ägg, creme fraiche och vanilj. Vänd ner hallonen.
- När "skalet" fått lagom med färg, bred ut fyllningen och fortsätt grädda i ca 20-30 minuter på 200 grader längst ner i ugnen.
= goood paj som Sarah också kan äta! Yippi Ki-Yay, MF!
Servera med påskmust!
Förövrigt; grillning igår, fläckvis rensopad asfalt och så har jag bränt kinderna och använt jeansjacka idag = sommaren är här?
No comments:
Post a Comment